Kom en ontdek

onze nieuwigheden

en promoties

 

 

 

 

 

 

BASLINE

Staatsbaan 113
3460 Bekkevoort
- vlakbij afrit 24 Bekkevoort (E314) - 

T. 013 / 31 27 21
F. 013 / 32 20 37
info@basline.be

OPEN:

Ma t.e.m. vr.:
9-12u en 13-18u

Zaterdag: 
10-17u

Disclaimer voor www.basline.be

BASline, hierna te noemen BASline BVBA, verleent u hierbij toegang tot www.basline.be ("de Website") en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

BASline BVBA behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website.

Beperkte aansprakelijkheid

BASline BVBA spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van BASline BVBA.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan BASline BVBA nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij BASline BVBA.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van BASline BVBA, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.